3 stiluri pentru o toamnă de succes

3 stiluri pentru o toamnă de succes

Marilyn știe că asortarea manichiurilor cu ținutele noastre favorite poate fi dificilă la începutul unui nou sezon. 

După o vară aventuroasă, acum trebuie să ne adaptăm unui nou stil, de toamnă, care reflectă în aceeași timp și noțiunile personalității noastre. Vezi ce culori îți recomandă Marilyn pentru o toamnă de succes.

Ce culori îți recomandă Marilyn?

Culoarea roșie un clasic etern, care se potrivește aproape oricărei ocazii. Această culoare este cea care complimentează cel mai bine toate femeile, indiferent de nuanța pielii.

Marilyn îți recomandă următoarele nuanțe de geluri și oje semi-permanente:

Hainele în culori calde precum bej, crem și maro de scorțișoară îți oferă o mulțime de posibilități pentru alegerea manichiurii perfecte.

Optează pentru un french, un alb lăptos, nuanțe de nude, sau chiar și pentru nuanțe naturale cum ar fi: caramel, ruginiu și verde măsliniu.

Alege-ți cele mai trendy nuanțe de aici:

Nuanțele de albastru mineral, albastru metalic și albastrul cobalt se potrivesc perfect atât cu hainele tale în nuanțe de albastru cât și cu cele nude sau roz pal.

Sperăm că Marilyn ți-a oferit sfaturi utile pentru un nou sezon petrecut cu stil. Dacă ai găsit inspirație în acest articol postează poze cu unghiile tale, folosind hashtag-ul #marilynailstyle.

Alege oricare dintre nuanțele de albastru de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept