Ghidul pensulelor profesionale MarilyNails

Ghidul pensulelor profesionale MarilyNails

Dacă ești începătoare sau încerci un brand nou, alegerea pensulelor de unghii potrivite poate fi dificilă.


Marilyn vine în ajutorul tău, ca să faci alegerea cea mai potrivită ție.

Fiecare pensulă MarilyNails are un mâner ergonomic și foarte comod, din lemn. Materialul părului este sintetic, ca să fie rezistent la uzură și să fie suficient de tare și rezistent pentru o muncă ușoară. Singura noastră pensulă din păr natural este pensula Nail Art M2. Având o capacitate perfectă de absorbarea apei, este ideală pentru pictură cu vopsele acrilice.

Mai jos vei găsi informații utile care te va îndruma spre alegerea instrumentelor potrivite cu care vei lucra zi de zi în salon.

PENSULĂ PROFESIONALĂ DE CONSTRUCȚIE CU GEL “M4”

Pensula M4 este alegerea ideală pentru construcția unghiilor false cu geluri mai fluide și ajută  aplicarea ușoară și comodă a gelului pe unghii mai scurte și înguste. Părul artificial este dezvoltat pentru modelarea ușoară a gelului UV. Trebuie să fii pregătită pentru realizarea oricărui tip de unghii, astfel această pensulă este un must have pentru orice manichiuristă.

PENSULĂ PROFESIONĂ DE CONSTRUCȚIE CU GEL “M6”

Pensula M6 este creată din păr artificial, cu un design lung și drept, dezvoltat pentru aplicarea rapidă a gelului UV transparent la construcție sau la întreținere. Părul pensulei este mai tare, astfel este ideal și pentru gelurile dense. Datorită formei, poți face o construcție foarte rapidă pentru unghii tehnice de orice lungime.

PENSULĂ PROFESIONALĂ DE CONSTRUCȚIE CU GEL “M7”

Pensula M7 a fost dezvoltată special pentru gelurile cu densitate ridicată. Părul artificial este lat, scurt, cu fire mai dese și mai tari. Cu această pensulă profesională poți pune dintr-o singură mișcare o cantitate de gel mai mare, evitând formarea bulelor de aer în gel. Este foarte recomandată la realizarea formelor de unghii mai lungi sau la cliente cu unghii mai mari și mai late.

PENSULĂ PROFESIONALĂ PENTRU UNGHII FRENCH “MA”

Pensula MA este ideală pentru ștergerea liniei de zâmbet la manichiura french, pentru a obține un aspect imaculat. Părul artifical este precis și de înaltă calitate, cu vârf înclinat și ascuțit. Este o pensulă ideală și pentru pictură sau decor cu geluri colorate sau cu vopsele acrylice. Încearcă pentru tehnica One Movement cu FullPigment Color Gel.

PENSULĂ PROFESIONALĂ SUBȚIRE “M0”

Pensula M0 este ideală pentru pictură cu vopsele acrylice sau cu gel, dar și pentru aplicarea gelului alb french. O pensulă precisă, cu vârf scurt și ascuțit este esențială în munca de zi cu zi. O pensulă subțire de calitate este de neprețuit la construcția unghiilor french.

PENSULĂ SUBȚIRE NAIL ART “M2”

Pensula M2 este creată din păr natural, care absoarbe și menține umezeala fiind ideală pentru  pictură cu vopsele aquarel și vopsele acrylice. Poți să o folosești pentru contur, pentru linii subțiri sau pentru realizarea efectului de umbră. Este indispensabil pentru manichiuriste creative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


0
  0
  Arată coșul
  Coșul dvs. este golReveniți la magazin
  Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  Accept
  Nu accept