Gel UV flexibil, rigid sau cover 3în1?

Gel UV flexibil, rigid sau cover 3în1?

La dezvoltarea gelurilor de construcție MarilyNails am încercat să definim 3 categorii principale de geluri, iar pe acestea am îmbogățit-o cu toate caracteristicile necesare pentru a deveni geluri excelente pentru munca voastră. Astfel, am creat un gel flexibil, Elasto Clear gel și un gel rigid, Architech Clear gel, iar pentru un extra răsfăț, am creat și geluri rigide cover 3în1.

Când alegi un gel uv flexibil?

Gelurile flexibile sunt ideale pentru întărirea unghiilor naturale subțiri și fragile. Le folosim la construcția unghiilor nude, la french-uri foarte scurte, pentru umplutul unghiilor crescute sau sub gellacuri. La majoritatea firmelor, gelurile flexibile sunt și dizolvabile, ca și ojele semipermanente, astfel le poți combina perfect.

Gelurile flexibile urmăresc creșterea unghiilor naturale și sunt foarte rezistente la lovituri și la impacturile externe. Aceste geluri sunt mai fluide, astfel le poți aplica cu ușurință, iar în timpul întăririi în lampă se încălzesc mai puțin.

Când alegi un gel uv rigid?

Gelurile flexibile, cum ar fi și gelul Elasto Clear, nu sunt recomandate pentru construcția unghiilor tehnice pe șablon. Pentru construcția unghiilor medii sau lungi ai nevoie de un gel cu densitate medie, de exemplu de Architech Clear gel, care nu curge la o parte nici la realizarea apexului când aplici o bulină mai mare de material, și îl poți modela cu ușurință.

O altă caracteristică importantă este capacitatea gelului de a menține forma dorită. Știi bine că pentru o manichiură cu formă perfectă trebuie să folosești o pensetă pentru un arc c frumos. Pentru a da formă unghiei, ai nevoie de un gel rigid. Gelurile rigide de obicei nu pot fi îndepărtate cu Remover, doar prin pilire. Compoziția materialului e mai tare, nu ai deloc un sentiment elastic, astfel se pilește mai ușor și praful creat nu o să umple porii pilei.

Când alegi un gel cover 3în1 de construcție?

Când lucrezi în salon, fiecare secundă economisită contează. De aceea sunt dezvoltate gelurile de construcție colorate, cover, care acoperă excelent, ca și gelurile cover obișnuite, dar poți să le folosești singure pentru construcție, fără un alt gel transparent. Este foarte avantajos, pentru că din acest material vei crea o bază uniformă pentru unghiile colorate, pe care fiecare culoare va deveni mai intensă și mai frumoasă.

La MarilyNails găsești 2 geluri cover 3în1, ArchiTech Cover gel, cu acoperire puternică, și EasyFill Cover gel, într-o nuanță puțin mai transparentă.

Sper că te-am ajutat în categorizarea gelurilor de construcție uv, și vei alege mai ușor materialul potrivit pentru fiecare tip de manichiură: Elasto Clear pentru întărirea unghiilor, Architech Clear pentru unghii french și geluri cover 3în1 pentru unghii colorate.

Comment (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept