Cui recomandăm GelOne și GelFlow Gel&Lac

Cui recomandăm GelOne și GelFlow Gel&Lac

Ca să te poți decide care gamă de ojă semipermanentă MarilyNails este ideală pentru tine, trebuie să cunoști care sunt diferențele dintre ele, și care sunt avantajele lor. În acest articol vreau să te ajut să le cunoști mai bine ca să poți lua cele mai bune decizii la plasarea comenzilor.

Diferențele principale:

GelOne Gellac este o ojă semi cu un singur pas sau one step, adică nu necesită alt gel pentru realizarea manichiurii. După pregătirea unghiei cu M Prep și cu M Primer aplici culoarea ca și o ojă clasică, se usucă în lampa uv și ești gata în cel mai scurt timp. În schimb, ojele semipermanente GelFlow sunt de 3 pași, adică ai nevoie de 3 geluri pentru realizarea unghiei. După pregătirea unghiilor naturale cu soluțiile de degresare și dezinfectare M Prep și M Primer, aplici un strat de gel transparent BaseFlow, care se usucă în lampa uv, apoi aplici culoarea GelFlow în 1 sau 2 straturi (fiecare strat se usucă separat) apoi finisezi unghia cu un gel de luciu creat special pentru gellacuri, care se numește TopFlow (luciu cu strat de dispersie) sau cu TopFlow Free (luciu fără dispersie). Dacă ai ales un luciu cu strat de dispersie atunci trebuie să îndepărtezi acest strat lipicios cu ajutorul unui șervețel udat cu Cleanser. În concluzie, diferența principală este numărul de produse necesare pentru realizarea manichiurii.

De ce este important câte straturi de material folosim?

O manichiură realizată din 3-4 straturi de gellac (baza, 2xculoare, top) este mult mai tare și rezistentă decât o manichiură realizată din doar un singur strat de culoare. Astfel gellacul GelOne se recomandă doar pe unghii scurte, naturale, și rezistă aproximativ 2 săptămâni, iar gellacul GelFlow îl recomandăm și pentru unghii naturale lungi, pentru că gelul de bază și luciul vor întări unghiile și vor fi foarte rezistente. În funcție de activitățile tale zilnice, o manichiură cu GelFlow Gellac poate rezista chiar și 3-4 săptămâni, fără dezlipire sau crăpături.

Cui recomandăm gama GelOne și cui recomandăm gama GelFlow gellac?

Dacă te plictisești rapid de unghiile tale, și îți place să schimbi des culoare unghiilor, optează la o manichiură cu GelOne gellac. Acest material este ușor de aplicat și ușor de îndepărtat prin împachetarte în șervețele îmbibate în Remover, astfel poți să le încerci chiar și acasă dacă ai o lampă UV sau LED.

Deseori, GelOne este primul lucru pe care îl încearcă fetele, când s-au plictisit de ojele clasice și  își doresc ceva mai rezistent dar încă nu s-au hotărât să încearce o manichiură construită din gel.

Dacă ai unghii puternice și îți place efectul cât mai natural, atunci poți alege cu încredere GelFlow Gel&Lac, fiindcă au rezistență excelentă, iar manichiura va fi mult mai subțire decât o construcție cu gel. La fel ca ojele semipermanente GelOne, și Gama GelGlow se poate îndepărta fără pilire, cu tehnica de împachetare în șervețele cu Remover.

Dacă ești manichiuristă, trebuie să știi ce culori minunate vei găsi pe paletele GelOne și GelFlow care pot fi utilizate și peste construcție, ca și culoare, dar trebuie să sigilezi culoarea cu un gel de luciu compatibil cu ojele semipermanente (TopFlow sau TopFlow Free).

Sper că ai găsit informațiile necesare pe care ți-ai le-ai dorit, dar dacă cumva îți apar întrebări, te rog să mă contactezi aici pe site în mesaj, pe Whatsapp, pe Facebook- MarilyNails România sau prin telefon la 0770829439.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept