Noutati Toamna – Iarna

Noutati Toamna – Iarna

MAXPAINT

COLOR GEL FREE

Dacă și tu lucrezi într-un ritm accelerat cu siguranță te vei bucura de gelurile colorate pentru decor de suprafață MaxPaint – Color gel Free, care nu necesită fixare și este recomandat să se utilizeze într-un strat foarte subțire pentru decorarea unghiei. Ele pot fi combinate, poți obține culori spectaculoase și modele unicate de fiecare dată.


CARD DE PROGRAMĂRI

Marilynails

Cardul de programare este ideal pentru a-l oferi clientelor cu scopul de a nu uita data viitoarelor programari. Acest card are un design modern și unic. Cardul este realizat din carton și permite notarea urmatoarelor 7 programări.


GELONE

COLOR GEL&LAC

 Datorită compoziției unice, nu necesită gel de bază, nici top și ajung 1 sau 2 straturi subțiri pentru o manichiură de senzație. Recomandăm această gamă celor care își doresc o manichiură rezistentă, dar momentan nu își doresc unghii false. Este foarte preferat de fetele care doresc să schimbe mai des culoarea unghiilor și preferă unghiile mini.


GELFLOW

COLOR GEL&LAC

Pentru un rezultat perfect, folosește culorile împreună cu baza și top-ul potrivit. Aplică BaseFlow într-un strat subțire, culoarea selectată în 2 straturi și gelul de finisare Top Flow sau Top Flow Free pentru o strălucire de oglindă.


3DIMENSION

COLOR GEL FREE

Dacă și tu lucrezi într-un ritm accelerat cu siguranță te vei bucura de gelurile colorate pentru decor 3Dimension – Color gel Free, care nu necesită fixare și este recomandat să se utilizeze într-un strat foarte subțire pentru decorarea unghiei. Ele pot fi combinate, poți obține modele alb negru și manichiuri unice de fiecare dată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept