Urban Rush

Urban Rush

Începem anul 2019 cu o campanie care cu siguranță va fi apreciată și îndrăgită de toate iubitoarele de unghii din țară, fie că sunt manichiuriste de profesie și lucrează într-un salon de înfrumusețare, fie că sunt pur și simplu pasionate de tot ce înseamnă industria BEAUTY și FASHION, inclusiv decorarea unghiilor.

Pentru a fi în pas cu moda, MarilyNails a lansat special pentru voi fetelor două kituri de culori cu o reducere de până la 25%. Marilyn știe cât de greu e să urmărești în fiecare lună sau sezon tendințele, așa că vrea să îți ușureze munca prin intermediul acestui articol și prețurile avantajoase pentru cele două kituri.

De ce albastru? Albastru simbolizează libertatea, calmul, spiritualitatea și totodată liniștea sufletească. Specialiștii în psihologie abisală îl asociază cu „relaxarea spirituală, cu un mode de viață liniștit, ușor și cumpănit”. Este culoarea Cerului, asociată în Egiptul antic cu Zeul Cerului, Ammon. G Heinz-Mohr numește albastrul culoarea cea mai adâncă și cea mai imaterială, transparența vidului care va veni: în aer, în apă, în cristal și în diamant.

Totodată, albastrul este conectat cu semnificații precum succesul, autoritatea si afacerile.

Așa că această culoare merge perfect pe unghii, indiferent de vârsta, profesia sau caracterul tău. Am pregătit o selecție de 5 oje semipemanente din colecțiile GelOne 3in1 și GelFlow în Kitul Blue January, la prețul promoțional de doar 85,9 lei, iar pentru iubitoarele de geluri color am realizat un kit mai complex din 10 produse: 3 geluri color și 7 oje semipermanente, toate în pas cu această tendință pentru ianuarie 2019: albastru.

Te invităm să profiți de această ofertă limitată

Reducerile sunt valabile doar în luna ianuarie, în limita stocului disponibil!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


0
  0
  Arată coșul
  Coșul dvs. este golReveniți la magazin
  Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  Accept
  Nu accept