Ultimate White

Ultimate White

Februarie – ultima lună oficială a iernii. Vorba vine “ultima lună”, în România parcă abia a început iarna și sunt convinsă că vom avea zăpadă încă cel puțin 2-3 luni… Nu îmi place iarna, prefer temperaturile constante de 25 grade, nici prea cald, nici prea frig. Rochițe lejere, plimbările cu bicicleta sau pe jos…dar asta e altă poveste despre care vă voi detalia în alt articol.

Așa că acum sărbătorim ultima lună oficială a iernii! Și cum putem sărbători mai bine decât cu un val de reduceri de până la 30%, atât pentru produse de bază BEST SELLER, cât și pentru 2 KITURI de culori: Ultimate White 1 (format din 5 oje semipermanente) și Ultimate White 2 (6 oje semipermanente și 4 geluri color). Și ghiciți care e tematica de culori din această lună? ALB, evident!

Albul îl asociem în această lună cu zăpada, iar argintiul cu fulgii gingași, dar să ținem cont că această combinație alb-argintiu poate fi purtată cu ușurință în urice sezon. Părerea mea este că arată super cool pe unghiile mici și medii, însă sunt convinsă că voi veți improviza și ceva modele pentru unghii lungi sau forme extreme.

Știu că luna trecută ați fost foarte curioasă de produsele lunii aflate la reducere, așa că acum vă spunem de la început. În fiecare săptămână vom avea produse diferite cu preț promoțional astfel:

1 – 10 februarie – Lampa UV SalonPRO cu 4 tuburi UV – 30%
11 – 17 februarie – Architech Clear Gel – 20%
18 – 24 februarie – Gel Color Vivid – 20%
25 – 28 februarie – Sablon Architech Generatia1 30%

Iar cele 2 kituri de culori vor fi reduse toată luna februarie. Ce să mai zic, SPOR LA SHOPPING!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


0
  0
  Arată coșul
  Coșul dvs. este golReveniți la magazin
  Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  Accept
  Nu accept