De ce intră aer sub unghia falsă?

De ce intră aer sub unghia falsă?

Hello fetelor, azi m-am gândit să scriu un articol educativ, cu cea mai des întâlnită problemă în lumea manichiuristelor care sunt la început de drum, sau a fetelor care își fac unghiuțele acasă.
Care credeți că este? Știm cu toate că aerul sub gel, care duce treptat la dezlipirea stratului sau a culorii este dilema cea mai mare.

De ce? DE CEEEEEE?????

Am descoperit câteva cauze, pe care vă rog să le citiți cu atenție și să țineți cont de ele data viitoare când faceți manichiura!

1. Nu s-a folosit nici o bază, un bond sau cum vreți voi să numiți acest produs care crează adereță între unghia naturală și stratul de gel. Dacă pui unghii false fără această bază, mai bine nu pui deloc, nu vor ține decât câteva zile. La Marilyn avem ARCHI BASE GEL, o bază universală care se aplică după M PREP și PRIMER, și se usucă aprox. 60 sec în lampa LED. Unghiile tale sau a clientelor tale vor rezista 4-5 săptămâni, chiar și în cele mai extreme condiții.

2. Nu s-a pilit unghia naturală. Prin pilit să nu înțelegeți că trebuie dat până la sânge. Dar e necesar să dai cu un buffer fin unghia, pentru a elimina acel luciu natural. Cu Bufferul Fin 180/180 de la Marilyn scapi de această etapă… și e la doar 5 lei!

3. Trebuie să ai grijă și la cuticule! Să le împingi sau stilizezi în așa fel încât gelul să nu intre sub, să nu mai poți pili acea zonă. Cu acest Instrument pentru cuticule mega ușor de folosit și foarte practic poți îndepărta corect cuticula. Eu îl folosesc acasă pentru pedichiură, deci sigur poți și tu.

4. Dacă ai unghii mai problematice, dacă putem să le spunem așa. Adică se exfoliază rapid, sunt slabe, transpiră sau sunt uscate, uleioase sau alte cauze, recomandăm folosirea M Primer. Este un primer cu acid, o soluție de pregătire foarte puternică, care ajunge în straturi mai adânci în placa naturală a unghiei, de unde absoarbe excesul de umezeală, pentru a asigura unghiilor o aderență perfectă. ATENȚIE – mare grijă să nu atingeți pielea cu această soluție.

Probabil voi ați descoperit sute de alte motive pentru care aerul intră sub gel, dar acestea 4 sunt cele mai des întâlnite! Sper că te-am ajutat cu acest articol, lasă-ne un comment cu părerea ta despre acest subiect!

Pupici de la Marilyn!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept