Arată-mi unghia și îți spun cine ești!

Arată-mi unghia și îți spun cine ești!

Care manichiură te descrie?

Doar uitându-te la unghiile cuiva poţi afla multe detalii despre caracterul acelei persoane.
Cât de extravagantă ești pe o scară de la 1 la 10?
Am strâns căteva modele pentru voi, și poate că te regăsești în careva dintre aceste unghii uimitoare!
Află în următoarele rânduri!

1. Trendy dar modestă ( Extravagantă: 3)

Purtătorul culoarei roz este o persoană romantică, trendy dar între timp modestă.
Rozul este asociat cu venirea primăverii şi înflorirea cireşilor. În ziua de azi culoarea roz este purtată de foarte multe femei din lume, în diferite nuanțe.
Dar cea mai purtată este culoare ”roz pudră” care îl regăsiți la această manichiură. Modelul de marmură reflectă pasiunea ascunsă a persoanei, care este combinată cu o culoare modestă.

2. Cool ( Extravagantă: 10)

Dacă vrei să arăți plin de energie, să ai un vibe pozitiv și să fii observat, anul acesta răspunsul este neon. Această culoare este provocatoare, extremă, iar purtătorii acestei nuanțe sunt persoane care își trăiesc viața din plin. Manichiura strălucește în două culori de neon, o combinație între pasiune și încredere în sine!

3. Fermecătoare ( Extravagantă: 8)

Ești pozitivă și plin de viață, pasiunea ta este să te simți bine în pielea ta? Atunci această manichiura te va impresiona! Culori vii, fermecătoare un design realizat cu pasiune, care te caracterizează. Două culori combinate cu technica ombre, redă pasiunea ascunsă a caracterului. Purtătorul acestei manichiuri trăiesc fiecare clipă cu un pozitivizm de invidiat!

4. Pozitivă ( Extravagantă: 6)

Culorile calde sunt percepute ca ”ieșind din monotonie”. Cu această manichiură vei putea să ieși din zilele reci, transmitând căldura și pozitivizmul tău din suflet. Culoarea portocalie este o culoare exotică, la fel ca persoana care îl poartă. Fii tu cea care răspândește căldura în sufletul oamenilor!

Fii mândră de personalitatea ta, de unghiile tale, pentru că ele te definesc! Cele patru modele sunt doar un început spre poarta de personalitate, arată-ne unghiile și î-ți spunem cine ești! Fiecare manichiură aleasă de tine este unică, pentru că are o parte din personalitatea ta!
Scrie în comentariu numărul care te descrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


0
  0
  Arată coșul
  Coșul dvs. este golReveniți la magazin
  Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  Accept
  Nu accept