News Alert! Descoperă culorile anului împreună cu Marilyn!

News Alert! Descoperă culorile anului împreună cu Marilyn!

Încă din anul 2000 Institutul Pantone,  la sfârșitul fiecărui an anunță culoarea care va domina anul viitor. Fiind vocea culorilor, Pantone are o influență uriașă asupra modei, asupra designului de interior, a ambalării produselor și lista continuă aproape pentru majoritatea domeniilor. În 2014 Radiant Orchid a fost aleasă culoarea anului, Rose Quartz în 2016 și Living Coral în 2019. Pantone a anunțat care nuanță va fi cea mai tare anul acesta. Vei fi surprinsă! Classic Blue va fi culoarea anului 2020! Mai exact, el a numit-o Pantone Classic Blue 19-4052, despre care se spune că este un favorit universal. Luați în considerare semnificația psihologică al culorii Classic Blue, care de obicei reprezintă calitate și demnitate. Produsele scumpe sunt adesea ambalate în astfel de nuanțe, chiar din acest motiv. Combinația cea mai de impact este cea dintre auriu și albastru.

Specialiștii din echipa MarilyNails ți-au selectat cele mai trendy produse pentru a te ajuta să satisfaci nevoile clientelor tale și în acest an. Ești curioasă?

Ce spui de Vivid Color Gelurile minunate pentru acoperirea în totalitate a unghiillor, super luminoase, vibrante nr. 22 și 23M? Sau îți plac mai mult Color Gelurile FullPigment Free fără fixare? FullPigment ColorGel Free nr. 15 este perfect atât pentru decor, pictură cu gel, cât și pentru acoperirea în totalitate a unghiilor. Dacă clientele tale iubesc ojele semipermanente Marily îți recomandă gel lacuri în culori vii, care acoperă perfect și au o rezistență de invidiat. GELFLOW Euphoric Night – 19GF sau GELONE 3în1 Starry Sky -19FG pot fi în 2020 cea mai bună alegere! Dacă nu ești tocmai încântată de această idee sau nu știi cu ce ai putea combina această culoare puternică, să știi că nu te lăsăm la greu! 

Cele două culori secundare ale anului 2020 vor fi Lush Lava și Aqua Menthe.

Lush Lava este o combinație spectaculoasă dintre roșu și portocaliu, care te va face să te simți extrem de încrezătoare și optimistă, în plus cu siguranță vei fi remarcată de cei din jur, deoarece te va face să te simți extrem de feminină, o adevărată hotie. Ai putea să te îndrăgostești pe loc de Vivid Color Gel nr.13 sau oja semipermanentă GELONE 3în1 Poppy in Sunset nr.8