News Alert! Descoperă culorile anului împreună cu Marilyn!

News Alert! Descoperă culorile anului împreună cu Marilyn!

Încă din anul 2000 Institutul Pantone,  la sfârșitul fiecărui an anunță culoarea care va domina anul viitor. Fiind vocea culorilor, Pantone are o influență uriașă asupra modei, asupra designului de interior, a ambalării produselor și lista continuă aproape pentru majoritatea domeniilor. În 2014 Radiant Orchid a fost aleasă culoarea anului, Rose Quartz în 2016 și Living Coral în 2019. Pantone a anunțat care nuanță va fi cea mai tare anul acesta. Vei fi surprinsă! Classic Blue va fi culoarea anului 2020! Mai exact, el a numit-o Pantone Classic Blue 19-4052, despre care se spune că este un favorit universal. Luați în considerare semnificația psihologică al culorii Classic Blue, care de obicei reprezintă calitate și demnitate. Produsele scumpe sunt adesea ambalate în astfel de nuanțe, chiar din acest motiv. Combinația cea mai de impact este cea dintre auriu și albastru.

Specialiștii din echipa MarilyNails ți-au selectat cele mai trendy produse pentru a te ajuta să satisfaci nevoile clientelor tale și în acest an. Ești curioasă?

Ce spui de Vivid Color Gelurile minunate pentru acoperirea în totalitate a unghiillor, super luminoase, vibrante nr. 22 și 23M? Sau îți plac mai mult Color Gelurile FullPigment Free fără fixare? FullPigment ColorGel Free nr. 15 este perfect atât pentru decor, pictură cu gel, cât și pentru acoperirea în totalitate a unghiilor. Dacă clientele tale iubesc ojele semipermanente Marily îți recomandă gel lacuri în culori vii, care acoperă perfect și au o rezistență de invidiat. GELFLOW Euphoric Night – 19GF sau GELONE 3în1 Starry Sky -19FG pot fi în 2020 cea mai bună alegere! Dacă nu ești tocmai încântată de această idee sau nu știi cu ce ai putea combina această culoare puternică, să știi că nu te lăsăm la greu! 

Cele două culori secundare ale anului 2020 vor fi Lush Lava și Aqua Menthe.

Lush Lava este o combinație spectaculoasă dintre roșu și portocaliu, care te va face să te simți extrem de încrezătoare și optimistă, în plus cu siguranță vei fi remarcată de cei din jur, deoarece te va face să te simți extrem de feminină, o adevărată hotie. Ai putea să te îndrăgostești pe loc de Vivid Color Gel nr.13 sau oja semipermanentă GELONE 3în1 Poppy in Sunset nr.8

O altă culoare la modă în 2020 este Aqua Menthe, o combinație de albastru-verde-mentă. Această combinație de culori este adesea văzută în natură . O nuanță vie, care este perfectă pentru o personalitate jucăușă, modernă și veselă. Marily îți recomandă ojele semipermanente cu o acoperire excelentă, care nu necesită nici gel de bază, nici gel de luciu pentru acoperire GELONE Caribean Vibes nr.23 sau oja semipermanentă în 3 etape GELFLOW Mint Dream nr.21. 

Care din cele trei nuanțe ți-a atras atenția?

Îți place să folosești accesorii pentru Nail Art? Avem ceva special pentru tine! 

 

Autocolantele BN 161 pot fi cea mai bună alegere, când dorești să realizezi un model rapid și de efect.Pot fi folosite cu ușurință atât de începătoare cât și de tehniciene cu mulți ani de experiență. Folia de Transfer nr. 34, 41 oferă unghiilor un efect WOW garantat. Paietele Rainbow 3G 261, 3G 274, 3G 306, 3G 276 oferă unghiilor tale un look tineresc, ele pot fi aplicate peste gel, ojă semipermanentă acryl sau ojă clasică. Îți place să strălucești? Realizează manichiuri de invidiat cu noile cristale pentru decor Crystal Pixie AquaMarine Art SS3 și Blue Zircon SS3. Nu-i așa că mai vrei idei de la Marilyn? Aplică Praf de Sirenă nr.10 sau Sclipici în sticluță nr. 153, 179, 072, 209 sau 218 pentru a obține efecte unice. Poartă-le acoperite cu finish lucios, mat, sau optează pentru efectul de zahăr mult iubit. Suntem sigure că ai găsit ceva pe placul tău! Iar acum nu îți rămâne altceva de făcut, decât să le achiziționezi din webshopul nostru, la cel mai bun preț din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept