Bază și luciu pentru gel uv

Gel de bază și gel de acoperire, perfecte pentru gelurile de construcție UV.

Marilyn se bazează pe experiența manichiuristelor profesioniste și astfel a creat pentru tine Archi Base Gel, un gel de bază "must have" pentru aderența unghiilor false care atinge chiar și pe cele mai înalte așteptări ale manichiuristelor. Gelul se va lipi perfect de unghia naturală, împiedicând aerul să intre sub gel.

Gelul de sigilare ArchiTop îmbină toate caracteristicele pe care o manichiuristă le iubește la gel de acoperire. Dezvoltarea noastră de ultima generație va asigura unghiilor tale un luciu puternic și de lungă durată. E super economic, deoarece se usucă complet în lampa UV, fără strat de dispersie.

Gel UV flexibil, rigid sau cover 3în1?

La dezvoltarea gelurilor de construcție MarilyNails am încercat să definim 3 categorii principale de geluri, iar pe acestea am îmbogățit-o cu toate caracteristicile necesare pentru a deveni geluri excelente pentru munca voastră. Astfel, am creat un gel flexibil, Elasto Clear gel și un gel rigid, Architech Clear gel, iar pentru un extra răsfăț, am creat și geluri rigide cover 3în1. (mai mult…)

Citește mai mult...
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept