Comandă internațională

Comenzi internaționale

Comandă online de *oriunde din Europa și primești produse profesionale MarilyNails la prețuri incredibil de avantajoase!

Cum comand din străinătate?

Pasul 1. Creează un cont pe pagina www.marilynails.ro

Pasul 2. Adaugă produsele dorite în coșul de cumpărături

Pasul 3. Înainte de finalizarea comenzii verifică în tabel taxa de transport pentru adresa ta. (Taxa de transport nu se calculează automat și costul transportului este suportat de client, indiferent de valoarea comenzii)

Pasul 4. În cel mai scurt timp vei primi un e-mail cu factura ta și cu datele noastre bancare, unde poți transfera valoarea comenzii tale.  După achitarea facturii te rugăm să ne trimiți dovada plății, ca să accelerezi procesul de comandă.

Pasul 5. După ce apare suma în contul nostru imediat vom expedia coletul tău, care va ajunge la tine în aproximativ 5-7 zile lucrătoare cu firma de curierat GLS.

Pasul 6. Ne-ar făcea mare plăcere să primim un feed-back sau o recenzie de la tine, după ce ai avut posibilitatea să testezi produsele noastre.

Verifică costul transportului

*Marilyn Nails România nu livrează în țările unde există alt distribuitor autorizat MarilyNails. (Ungaria, Croația, Slovenia, Slovacia, Franța, Olanda)

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept