Devii specialista gellac-urilor în 5 minute

MarilyNails - Specialistul unghiilor realizate rapid, din gellac

Avantajul gellac-urilor este că pot fi folosite atât de ușor, încât pot să le folosești și acasă, dar sunt atât de rezistente, încât sunt din ce în ce mai căutate și în saloanele de înfrumusețare.
Dacă nu le-ai încercat până acum, Marilyn îți prezintă pașii corecți, iar urmărindu-le poți realiza și tu manichiuri care vor rezista mai multe săptămâni.
Pentru amatoare și începătoare, Marilyn recomandă cea mai simplă tehnică, cu ojele semi-permanente GelOne. Pentru această tehnică ai nevoie de următoare produse: un Buffer fin, soluții de pregătire M Prep și Primer fără acid, o culoare din gama GelOne și de o lampă UV sau LED.

Pas 1. Pregătirea unghiilor naturale

Pilește unghia naturală și îndepărtează cuticula uscată. Aplică un strat de M Prep, așteaptă câteva secunde până se evaporă, apoi aplică un strat de Primer Acid Free.

Aceste produse deshidratează unghia pentru o aderență mai bună și previn îmbolnăvirea unghiilor naturale.

Pasul 2. Aplicarea gellacului

Aplică culoarea pe unghie, într-un strat subțire, având grijă să nu atingi cuticulele și să sigilezi vârfurile. Unghia se usucă în lampă UV în 3 minute. Dacă este necesar, repetă acest pas, pentru o culoare și mai intensă.
Gellac-ul se usucă complet și ești gata. E chiar atât de simplu.

Pasul 3. Decorarea unghiilor

Decorarea unghiilor este un pas opțional. O tehnică foarte ușoară este folosirea accesoriilor Nail Confetti. Fiindcă gellac-ul se usucă complet, nu poți aplica accesoriile direct pe suprafața uscată. Pilește unghia cu o pilă foarte fină, desprăfuiește unghia și aplică un strat de gel de luciu flexibil, de exemplu Top Flow Free.

În acest material poți introduce confetti colorate cu ajutorul unui bețișor de portocal. Usucă acest strat în lampă, apoi sigilează unghia cu un nou strat de Top Flow Free, gel de luciu flexibil. După uscarea gelului hidratează cuticulele cu un ulei cu parfum.

0
  0
  Arată coșul
  Coșul dvs. este golReveniți la magazin
  Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  Accept
  Nu accept