Termeni și Condiții

Magazinul online www.marilynails.ro este administrat de SC Marylin Nails SRL, cu sediul social in str. Aurel Pavel Banut, nr. 7,  Oradea, Jud Bihor. Având codul de inregistrare fiscala 17882164, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J05/1788/2005 Telefon: (0770) 829 439

SC Marylin Nails SRL („noi”) va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.marilynails.ro  („site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii („Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de circa 4 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

Taxa de Transport prin Curier Rapid este:

In cazul cumparaturilor peste 250 ron, livrarea este gratuita
Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 72 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 96 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail.
Curierul te va instiinta prin sms in ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va ajunge la adresa specificata. Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Curier.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. Cu acordul clientului, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a va fi returnate in termen de max. 30 de zile.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Modalitati de plata:
Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.marilynails.ro , trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in documente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici-o notificare prealabila.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru:

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti „Termeni si conditii” Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiilor privind autentificarea si contul. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastra si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra.
De asemenea, declarati si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte.

Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu aveti dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.marilynails.ro , afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii

Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru:

(A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (1) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (2) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (3) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. de contact sa fie prelucrate de catre  SC Marylin Nails SRL
SC Marylin Nails SRL  garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: SC Marylin Nails SRL cu sediul în loc. Oradea, Jud Bihor, str. Aurel Pavel Banut, nr. 7

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul (0770) 829 439in urma careia veti primi un numar de retur (Numar RMA) si instructiuni suplimentare, daca este cazul.

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, in acest caz fiind obligatorie prezentarea Numarului RMA.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul se face prin Curier Rapid.
Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea SC Marylin Nails SRL.

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.marilynails.ro  sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb o alta marime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.

Drepturi de autor:

Noi, impreuna cu furnizorii nostri de servicii si produse („Furnizorii”), detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial.
Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Marcile comerciale, Logo-urile si Marcile de serviciu afisate pe site-ul nostru („Marcile”) sunt propietate intelectuala ale SC SC Marylin Nails SRL si inregistrate ca fiind ale ale noastre si ale Furnizorilor nostri.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licenta sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Marci. Nu veti utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri, de la care am obtinut licente. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:
Art. 1. (1) Pentru buna informare a consumatorilor si pentru a le acorda acestora posibilitatea sa isi exprime opinia cu privire la produsele si serviciile ce le sunt puse la dispozitie de catre operatorii economici, este obligatorie afisarea de catre operatorii economici, la loc vizibil in spatiul de comercializare sau, dupa caz, de prestare a serviciilor, a unui anunt cu numarul de telefon

TEL INFO – CONSUMATOR: 0729 001 037 precum si adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, in a carui raza teritoriala se afla operatorul economic. De asemenea, placheta va contine adresa site-ului oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
(2) Adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv adresa, numarul de telefon/fax si adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti sunt prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.
Art. 2. Placheta prevazuta la art. 1 va fi realizata prin grija operatorului economic, conform modelului prevazut in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.
Art. 3. Operatorii economici care administreaza site-uri de e-commerce (comert electronic) sunt obligati sa prezinte pe prima pagina a site-ului (home page) un link catre adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
Art. 4. Prezentul ordin intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Prevederi generale

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dvs a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti Termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dvs si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dvs sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.
Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dvs in legatura cu utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dvs a site-ului nostru.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dvs si de catre noi a acestora sunt guverntate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a SC Marylin Nails SRL In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

Daca detineti un cont pe www.marilynails.ro, acceptati conditiile de mai sus, asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectarea a acestora.

 • Formular pentru solicitarea consimțământului

  Acest formular cere consimțământul dvs. pentru a ne permite să folosim datele dvs. personale pentru motivele de mai jos. Ar trebui să semnați doar dacă doriți să ne dați consimțământul dvs.
 • 1. Cine suntem noi?

  Numele organizației care vă solicită consimțământul de a utiliza informațiile dvs. este: Numele organizației: ADAM BEAUTY S.R.L. Număr înregistrare Registrul Comerțului: J5/1424/2011 Cod unic de identificare: 28913002 Adresă: Oradea, str.Nicolae Jiga, nr.51, jud.Bihor E-mail: office@brilbird.ro Telefon: 0771 104 163
 • 2. Ce date folosim?

  Dorim să folosim următoarele informații despre dvs.: • [Elementul de date 1- numele si prenumele] • [Elementul de date 2- telefonul] • [Elementul de date 3- adresa de mail] • [Elementul de date 4 – adresa de livrare) • (Elementul de date 5 – CNP)
 • 3. Pentru ce folosim informațiile dvs.?

  Vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona achizitiile on-line pe brillbird.ro, preluand comenzile si returnarile prin intermediul serviciilor noastre on-line, gestionarea platilor, tratarea reclamatiilor si garantiilor pentru produse, pentru a va identifica si a va confirma varsta legala pentru cumparaturi on-line, pentru a confirma adresa d-voastra partenerilor externi, pentru a va trimite periodic newsletter-uri.
 • 4. Ce vom face cu informațiile dvs.?

  Colectare, stocare, analiza si prelucrare in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale si a altor obligatii legale.
 • 5. Cum să vă retrageți consimțământul

  Puteți să retrageți consimțământul pe care îl acordați în acest formular în orice moment. Puteți face acest lucru prin transmiterea unei cereri pe e-mail la comanda.marilyn@gmail.com, juridic78.dpo@gmail.com.
 • 6. Informații furnizate

  Dacă sunteți de acord să furnizați informațiile solicitate, vă rugăm să dați mai jos:
 • Completați această secțiune pentru a vă arăta consimțământul

 • Atașează o imagine cu semnătura ta.
 • Pentru mai multe detalii consultati site-ul nostru brillbird.ro sectiunea - Centrul de confidentialitate. După ce a fost completat, formularul trebuie trimis via e-mail către comanda.marilyn@gmail.com,
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept